Domov |  Obchodné podmienky |  Dodanie a platba |  Reklamácie |  Kontakt |  Ochrana osobných údajov |  Ako nakupovať Registrácia |  Prihlásenie RSS kanál
Domov
Slovenský
   Domov   O nás   Kontakt   Košík   Prihlásenie   Pomoc 
Aktuálne vám ponúkame 83 produktov.  
Kategórie Výrobcovia
katHydraulické valce dvojčinné
katJednočinný hydraulický valec-Plunžer
katHydraulické valce HV
katCHROMOVÁ TYČ - PIESTNICA
katHYDRAULICKÉ TRUBKY
katHYDRAULICKÉ TESNENIA
katKOMPONENTY HYDRAULICKÝCH VALCOV
katHydraulika UNC
katHydraulika LKT
katHydraulika LIAZ
katHydraulika LOCUST
katUNHZ
 Najsledovanejšie



 Kontaktné údaje

HydrauliSK s.r.o
Priemyselná 2977
08501 Bardejov
Volajte:
+421 905 178 728
telMob:
+421 905 341 240
telMob:
Píšte:
Hydrauli@hydraulisk.sk
ee-mail:

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.hydraulics.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Hydrauli SK, s.r.o.  IČO:46 486 992 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na hydrauli@hydraulisk.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

GLS Slovensko

 Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Prihlásenie
E-mail:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
 Akciové produkty

Hydraulický valec HV 63/32x320 111A111

Hydraulický valec HV 63/32x320 111A111 Hydraulický valec dvojčinný rada HV použ...

165.00 Eur s DPH

Hydraulický valec HM1.2 63/32x320

Hydraulický valec HM1.2 63/32x320 Hydraulický valec 63/32x320 dvojčinný, p...

117.46 Eur s DPH

Hydraulický valec HM1.2 63/32x400

Hydraulický valec HM1.2 63/32x400 Hydraulický valec 63/32x400 dvojčinný, p...

123.65 Eur s DPH

Hydraulický valec HM1.2 63/32x200

Hydraulický valec HM1.2 63/32x200 Hydraulický valec 63/32x200 dvojčinný, p...

111.30 Eur s DPH

Hydraulický valec HM1.2 50/25x125

Hydraulický valec HM1.2 50/25x125 Hydraulický valec HM1.2 50/25x125 dvojči...

95.78 Eur s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Reklama
www.onlinepneumatiky.sk
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Hydrauli SK s.r.o 2016, 41, Hydraulicke valce
www.onlinepneumatiky.sk www.hydraulisk.sk
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok